top of page
samarbejde.jpg

OM GALLERIET

Den 12. marts 2021 kunne Fredericias nye galleri for første gang byde kunstinteresserede indenfor til moderne kunst. 

Galleriet har faste kunstnere, men også skiftende gæsteudstiller, som er med til at sikre en spændende og varieret oplevelse, hver gang man besøger galleriet. Her vises moderne kunst af høj kvalitet gennem klassiske medier som malerier, keramik og skulpturer.

Galleri Lillebælt i Co-Lab med lokal kunstagent

Galleri Lillebælt v/Benedikte Vindeløv & Finn Roy har indgået samarbejde med lokal kunstagent ARTist By Breckling.

I fremtiden kombineres Galleri Lillebælts smukke rammer og Rikkes engagement med danske og udenlandske kunstnere. Rikke havde brug for vægpladsen, og den havde Benedikte og Finn. Parterne kendte lidt til hinanden gennem tidligere messer og de to foregående Art festivals i Fredericia. 

 

Hvorfor så ikke gå sammen om et mere ambitiøst projekt?

Begge parter er enige om, at de ønsker at øge interessen for kunst i Fredericia. ”Vores mål er naturligvis at få flere besøgende i galleriet, men også få større navne inden for dørene. At kunne præsentere franske, italienske eller norske kunstnere i galleriet er ikke bare forbeholdt københavner gallerierne, for vi kan også noget her i Fredericia.” 

 

Galleri Lillebælt & ARTist By Breckling vil med deres samarbejde bringe verdenskunsten til provinsen. Der vil stadig være plads til de lokale kunstnere i vores galleri. "Vi vil bare også gerne så meget mere end at lukke os om os selv. Vi tror på indsigt og udsyn i kunstens navn, at kunst skal inspirere, provokere og vække folk. ”

 

Galleri Lillebælt præsenterer kunstnere som for eksempel: Caroline Skjærup Bennebjerg, Benedikte Marie, Annette Balsgaard, Finn Roy m.f.

Hvor ARTist by Breckling præsenterer: Martin Spang Olsen, Morten Ramsland, Alain Vaissière, Nille Bech, Annette Fuhs m.f.

bottom of page