top of page

lene purkær
Stefansen

LENE PURKÆR STEFANSEN

Billedhugger og kunstner

Lene holder utroligt meget af materialet bronze, som hun også mestrer til perfektion. Med hendes smukke skulpturer forstår hun at sammensætte de skønneste farver og former, der gør værkerne helt enestående. 

Hver lille værk har sin egen historie, som Lene skaber med hendes figurative udtryk. Ideerne til hendes skulpturer kommer fra de små og store begivenheder i livet. Ofte er det det følelsesmæssige sammenspil mellem mennesker, familier og børn. Noget som vi alle kan relatere til.

Lene Purkær Stefansen arbejder ud fra tanker, og som hun skitserer ned på papir, for at få den rigtige formgivning. Mange streger bliver sat før hun når helt i mål - ofte er det en intuitiv leg, som er uforklarlig at beskrive. Når hun er tilfreds med sin skitse, arbejder hun videre med ler, polyphor eller træ. Her skabes den model, som i sidste ende bliver baggrund for det færdige værk.

Hos Galleri Lillebælt vil der løbende komme nye bronzeskulpturer og vinpropper til salg. Det er derfor ikke sikkert at hjemmesiden er blevet opdateret. Kig forbi til kaffe, så viser vi gerne de mange smukke bronze værker frem.

Lene Purkaer.png
bottom of page